“Met het droge hout zijn we uitverkocht, wel kunnen we hout leveren dat in september 2023 stookklaar is”, met de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Prijzen:
Ideaal is een combinatie van onze 2 houtsoorten, let op!! beide houtsoorten worden minimaal 1m3 per stuk geleverd.

Hardhout Mix
Onze mix van hardhout bestaat uit Eiken- essen- en beukenhout. Ideaal om te stoken in de winter. Het hout gloeit lang na en heeft een hoge verbrandingswaarde maar een minder heftig vlammenspel.
Prijs: €170,00 per m3

Fijnspar
Ideaal geschikt voor: Hottub, tuinhaard, vuurkorf of houtkachel.
Haardhoutmarkt van der Wijst heeft een visie over het aanbieden van ons haardhout. Met het tegenwoordig dunne aanbod van haardhout verkopen we nu ook fijnspar. Het is veilig te stoken met een open kanaal en heeft een hoog rendement. Dennenhout wordt vaak gezien als slecht brandhout, echter is dit niet het geval. In Scandinavië, Verenigde Staten en Canada, word het al jaren gestookt als nummer 1 brandhout. Problemen met hars en rook treden alleen op wanneer het bij een te lage verbrandingstemperatuur wordt gestookt. 
Prijs: €130,00 per m3

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden

Ook kunnen wij het hout bij u thuis bezorgen! Dit kan bij een minimale afname van 3m³.

Prijzen bezorging:

Onder de 10 km €15,00
Boven de 10 km €25,00
Boven de 20 km €35,00

Boven de 30 km is de prijs in overleg.

(De kilometers gaan om enkele ritten, deze worden berekend vanaf het adres waar wij gevestigd zijn. Graspeel 48, 5411 LD, Zeeland (Noord-Brabant))

Klik hier om direct uw offerte op te vragen, of om snel te bestellen.

Wij bezorgen onder andere in de volgende plaatsen: ‘s-Hertogenbosch, Schijndel, Sint Michielsgestel, Rosmalen, Den Bosch, Schaijk, Heesch, Uden, Boekel, Helmond, Veghel, Erp, Oss, Boxmeer, Mill, Sint-Hubert, Langenboom, Grave, Velp, Wijchen, Nijmegen, Gemert, Zeeland, Volkel, Odiliapeel, Mariaheide maar we komen ook bij u bezorgen! Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.